Var skall man bo på Karon Beach?

I Thailand hittar man alla sorters boende utan vandrarhem med delade rum. Detta är ovanligt och förekommer bara i ett par fall i Bangkok. Utöver detta finns det både större och mindre hotell i alla prisklasser, men eller utan frukost, spa eller pool.

För Hotell rekommenderas www.ThailandHotell.se , där bokningar görs säkert och snabbt med kort. Dessutom får man snabba svar på förfrågningar.

För den som vill ha ytterligare billigare boende under lågsäsong rekommenderas att man letar rum på plats hos så kallade guesthouses och mindre privatägda hotell som inte finns representerade på bokningssidor. Kvaliteten på dessa ställen kan variera mycket, liksom priserna. I lågsäsong är det lättare även att pruta på priserna om man stannar längre.

Det är dock viktigt att veta att under högsäsong är det flesta ställen i Thailand fullbokade sedan månader tillbaka och bokning i förväg rekommenderas. Detta gäller speciellt för tider mellan 15 december och 1 mars. Runt om dessa tider är hotellen halvfyllda, dock är det brukligt att de mer prisvärda hotellen är bokade. Nöjda kunder återkommer gärna till samma ställen.